Ungdomssektionen på Tjörns Ridklubb

Det här är Tjörns Ridklubbs Ungdomssektion. Den drivs av de unga i stallet, för de unga i stallet.

Göteborg horse show 2

Kategori: Aktiviteter

Hejsan alla klubbisar!!!
Nu har Carro skickat sina superfina kort på Luddan från GHS.
Ludger fick i år ett fotoalbum med kort från 1993 och framåt! Plus att han fick fina tulpaner. Han blev jättelycklig för dessa offergåvor och berättade om vad han fått för hela Scandinavium innan han startade sin clinic!
Vi fick även bevis på hans uppskattning av tidigare års presenter när lotterigruppen fick en rundtur i stallarna. Emma och Julia pratade då med Luddans hästskötare som visade att han hade kortet som vi gav han förra året (det när vi hoppar med lakanet) i sin ryktlåda!! Hur gulligt är inte det?
Ludger är påväg mot oss för att motta våra gåvor!
Han blev superglad för fotoalbumet!!!
En lycklig Ludger ger sig av för att gå klart banan ;)
Vår berömda hejaklack blir fotograferad av Karin Warnmark!
Luddan hade i år med sig ett nytt stjärnskott, Chiara som ner ser på bilden här nedanför. Dom lyckades vara en av de åtta felfria i Göteborg Trophyn men tyvärr rev dom sista hindret i omhoppningen och hamnade utanför placering. I övrigt var väl helgen inte en av de bästa, Ludger lyckades endast placera sig i en klass där han kom trea. Men man kan inte alltid vara på topp och vi hoppas innerligt att Luddan kommer tillbacka nästa år för att fira 20 års jubileum genom att ta hem Världscupfinalen i Göteborg!!!
Finaste Couleur Rubin <3

Kommentarer


Kommentera inlägget här: