Ungdomssektionen på Tjörns Ridklubb

Det här är Tjörns Ridklubbs Ungdomssektion. Den drivs av de unga i stallet, för de unga i stallet.

US dag 4 januari 2013

Kategori: Aktiviteter

Hejsan alla medlemmar!
I fredags blev vi belönade med en rolig dag i stallet då vi bland annat pyntade våra hjälmar med snygga diamanter och pärlor. Vi tänkte därför tipsa om denna briljanat idé. Har ni en tråkig hjälm är det bara att köpa stenar på närmsta hobbyaffär och pynta på! Här har ni lite inspirationsbilder:
 
 
Kramizar från US

US årskrönika 2012

Kategori: Aktiviteter

Såhär i början av året är det mycket årskrönikor och vi vill inte vara sämre därför kommer här US fantastiska årskrönika över året 2012.
 
 I januari drog vi igång ett nytt skötarsystem så att våra söta ridskolehästar skulle få lite extra omsorg av en personlig skötare. Skötarna har varit superduktiga under året och vi hoppas att vi får fler sköatre under 2013. I januari utsågs även årets Jerringprisvinnare, ingen mindre än RGB med största vinstmarginalen genom tiderna! Härligt tycker vi i US och hoppas att silver-Sara kniper priset nästa gång.
 
I februari anordnande vi en rykttävling där man även kunde vinna pris för bästa frisyr. I slutet på februari åkte vi tillsammans till Göteborg hose show för att heja på Lucger the one and only. I år hade Luddan en väldigt lärorik clinic däe han också hyllade sin fantastiska hejaklack som gett honom ett superfint fotoalbum med såväl gamla som nya bilder samt medlemskort till klubben :) Vi fick dessutom vara med i ett inlägg på GHS bloggaren Karin Warnmarks blogg! Här är länken till inlägget: http://warnmarks.se/?p=2124#comments . I februari hade vi också årsmöte där 2012 års styrelse valdes. 
 
I mars drog vi igång med Vi i stallet träffarna som handlade om hästens hälsa. Klubben anordnade en superrolig och lärorik teorivecka. 
 
I april hjälpte vi till med att vårfixa stallet under en arbetsdag. Tre av oss var iväg på DUS ungdomskonferens på Gits gård i Halland och lärde oss mer om styrelsearbete och träffade ungdomar från andra klubbar. Vi i stallet träffarna fortsatte även under april. 
 
I maj anordnade vi en pysseldag där vi gjorde vackra fotoramar och prisrosetter. Vi var iväg och tävlade i Vi i stallet tävlingen med hela två lag och slutade på andra och tredje plats. Dessutom vann vi hejaklackspriset!
 
I juni hjälpte vi till på Tjörnhoppet och även ponnyridningen på Sillens dag. Vi fick också vårt efterlängtade ridläger under midsommarveckan som var superroligt!
 
Under juli och augusti tog vi välförtjänt sommarlov. Men i september var vi igång igen och anordnade putsdag.
 
I oktober köpte vi nya borstar till ridskolehästarna. Dessutom blev vi utsedda till årets ungdomssektion i Göteborg och bohusläns distrikt!
 
Under november anordnade vi en fasansfull Halloweendag och föreberedde inför julfesten med luciaövningar. Vi var också iväg och tittade på lag SM i gymkhana. 
 
 
I december hade vi vår fantastiska julfest. Stallbästis blev S:et och Anna Johannesson utsågs till årets lucia. Årets pjäs var Törnrosa som mottogs av publikens jubel. I gymkhanaduellen vann gymkhanagruppen (som till 75% består av US ledmöter) över personalen. Stort grattis till dem!
 
Vi tackar alla medlemmar för ett fantastiskt 2012 och hoppas att 2013 blir minst lika bra!
Kramizar från US och LUS <3
 
 

US årskrönika 2012

Kategori: Aktiviteter