Ungdomssektionen på Tjörns Ridklubb

Det här är Tjörns Ridklubbs Ungdomssektion. Den drivs av de unga i stallet, för de unga i stallet.

Vad gör US & LUS i höst?

Kategori:

Hejsan!
Imorgon har US & LUS sitt första möte för terminen och då ska vi planera för höstterminen. Har man några bra förslag på vad ni vill vi ska hitta på går det jättebra att kommentera här på bloggen.

Inom de närmsta veckorna händer det en massa roligt på klubben. KM i hoppning hålls nästa lördag (3/9) delta, hjälp till som funktionär eller kom bara och kolla på alla duktiga ekipage!

Om en vecka drar dessutom gymkhana träningarna igång igen. Vi smygstartade ju lite innan sommaren och tanken är att vi ska ha en permanent ridgrupp som bara sysslar med gymkhana! Vill man veta mer om sporten kan man kolla in här:http://www.gymkhana.nu/
Vill man inte tävla eller rida gymkhana kan man rida med på en av uteritterna som arrangeras i september, kolla anslagstavlan i cafeterian för mer info.

Ni har väl inte missat att US & LUS har en alldeles egen anslagstavla? Den sitter på ytterdörren, över brevlådan. Kolla in den för info om vad vi pysslar med för tillfället :)

Kramizar från US & LUS<3

Terminsstart!!

Kategori:

Hejsan!
Nu har ridlektionerna äntligen börjat för hösten! Hoppas att alla har haft en underbar sommar och är lika glada som vi att ha hästarna hemma på klubben igen. Uppdateringen har inte varit på topp under sommarn men förhoppningsvis blir det bättring på det nu när allt kommer igång igen.

Vi ses i stallet!

Kramizar/US