Ungdomssektionen på Tjörns Ridklubb

Det här är Tjörns Ridklubbs Ungdomssektion. Den drivs av de unga i stallet, för de unga i stallet.

Bästaste och längstaste hejaklacken?!

Kategori: Aktiviteter

Ni har väl inte missat att vi på Tjörns Ridklubb i alla år (åtminstone 20) hejat på Ludger Beerbaum aka the One and Only?

På senare tid har vi blivit mer och mer uppmärksamade för vårt ständiga stöd för vår älskade Ludde. Så här står det till exempel på GHS hemsida;

"Ludger Beerbaum, nybliven Europamästare i lag, kommer till Scandinavium och Göteborg Horse Show för att dela med sig av sina erfarenheter inom hoppningen.
Ludger Beerbaum är välkänd för den svenska publiken och har ridit i Göteborg nästan var enda år. 2012 kommer han också att stå i arenan och dela med sig av sina erfarenheter och träningsmetoder.

- Balans mellan händer och säte, inte för mycket av det ena eller det andra, säger Ludger Beerbaum som precis som de flesta toppryttare får det att låta så enkelt när det ska förklara hoppningens eller dressyren hemligheter.
- Har du en häst som är lite laidback måste ryttaren ha mer energi och tvärtom, och det gäller även ryttarna, de måste verkligen jobba med sina hästar.

Ludger Beerbaum har i alla år haft sin egen fanclub i Scandinavium med bannern Ludger the one and only väl synlig på läktaren. Ludger trivs i Göteborg och tycker det ska bli trevligt att komma tillbaka.

Ludgers clinic ligger i torsdagseftermiddagens föreställning och han kommer att ha svenska ryttare som elever i clinicen.
Missa inte att höra och se hur Europamästaren ser på hoppning!"


Om knappt tre månader smäller det igen alltså!

 Vi kommer vara där - kommer du?

Nu börjar det äntligen närma sig- årets höjdpunkt- GÖTEBORG HORSE SHOW!!!!    Och förhoppningsvis får vi även i år beskåda The ONe and Only - Ludger Beerbaums fantalastiska triumfer.    US och LUS ska dit, torsdag eller fredag, se mer info på mailen, ni som inte närvarade på gårdagens möte (ajabaja)    Nästa möte är den 15 januari 14.00. - Be there or be square!

Do you whant this to???


Carro Jansson har tagit dessa snygga kort på oss ;)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: