Ungdomssektionen på Tjörns Ridklubb

Det här är Tjörns Ridklubbs Ungdomssektion. Den drivs av de unga i stallet, för de unga i stallet.

TjRK - en ideel förening

Kategori: Aktiviteter

Hej,
visst är det superbra att Tjörns ridklubb är en ideel organisation?
För er som inte vet det betyder detta att alla får vara med och bestämma. Det är precis som en demokrati, medlemmarna i Tjörns ridklubb bestämmer vilka det är som ska vara med i styrelsen på årsmötet och det är styrelsen som fungerar ungefär som regeringen på stallet. Till sin hjälp har styrelsen sin personal som driver den dagliga verksamheten, ungefär som statliga tjänstemän.

Om det är något man inte är nöjd med på klubben kan man därför prata med någon i styrelsen som sedan tar upp detta på styrelsemötet. Vi vill ju ha den bästa ridklubben i Sverige och då är det viktigt att alla får säga vad dom tycker och komma med förslag till hur vi kan bli bättre.
Om man tycker det är läskigt att prata med vuxna kan man i stället vända sig till Ungdomssektionen som sedan kan prata med styrelsen.

Det är superviktigt att vi har ett öppet klimat där alla kan prata med varandra öppet och stå för vad dom tycker. Att prata bakom ryggen gör ingen glad utan skapar bara osämja och en dålig stämning på klubben och det är det väl ingen som vill ha?

Kramizar från US & LUS

Kommentarer


Kommentera inlägget här: